Het Koetshuis

Aan het einde van het lange zandpad ligt het Koetshuis. Verscholen onder grote beukenbomen. De grote staldeuren geven toegang tot de hal waar vroeger de koetsen ingespannen werden. Op de grond liggen nog de oude klinkers. Deze hal leent zich uitstekend als ontvangstruimte voor uw bijeenkomst of feest.

© Koetshuis HeuvenVia hoge glas-in-lood schuifdeuren komt u in de zaal. Een deel van de oorspronkelijke meubels en aankleding vindt u hier nog terug en doen de zaal de sfeer van weleer uitademen. De oude parketvloer, de antieke kasten en de open haard geven bij velen het gevoel dat zij in een grote huiskamer te gast zijn. De zaal heeft een grootte van 15 bij 7 meter met een vaste opstelling en is ook naar uw eigen wensen in te delen. U kunt een dineropstelling maken, maar ook een cafevorm met gezellige zitjes. De grote ovale tafel is ideaal voor vergaderingen.

© Koetshuis Heuven Aan de andere kant van de hal bevindt zich een eenvoudige keuken. Hier kunt u zelf naar believen gebruik van maken. Mocht u echter de voorkeur geven aan het uitbesteden van de catering, dan zijn wij graag bereid u suggesties aan te reiken.